Memories of Light, Bergen op Zoom, coach, energetisch, spiritueel, chella sanders, persoonlijke groei, engelen

Coaching bij Memories of Light


We lopen allemaal wel eens tegen dingen aan in het leven waar we ons geen raad mee weten. We kunnen steeds maar weer hetzelfde ervaren en bij iedere ervaring een klein stapje zetten in de goede richting.
De vooruitgang gaat langzaam als je blijft handelen vanuit datgene waar je bekend mee bent.

Coaching is meestal gericht op je mentale lichaam maar je hebt ook nog een spiritueel lichaam. Vanuit dit lichaam wordt je gecoacht bij Memories of Light. Dit houd in dat er ook gekeken wordt naar de spirituele vermogens die er in jou aanwezig zijn, jou specifieke gaven meegekregen vanuit jou Ziel.
 Vaak nu nog onbewust van de mogelijkheden die slapend of sluimerend in ons aanwezig zijn en graag zouden willen ontwaken.

In jou spirituele zelf zijn er vele verschillende lagen van bewustzijn. Als je komt voor coaching bij Memories of Light dan wordt je spirituele lichaam actiever. Je Ziel komt meer naar voren.
  We gaan je spirituele lichaam bewust bij je leven te betrekken waardoor jou levensenergie beter gaat stromen. Hierdoor wordt ook je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je fysieke lichaam aangeraakt en opgeschoond.

Je leert levenssituaties te bekijken vanuit een ander perspectief waardoor dingen helder voor je worden en je andere keuzes zult gaan maken vanuit begrip en liefde voor jezelf. Dit creëert weer meer zelfvertrouwen.

Bij de bewustwording van een hogere bewustzijnslaag worden dingen helder en kunnen situaties waar je moeite mee had soms als sneeuw voor de zon verdwijnen. Soms heeft het wat meer tijd nodig dat hangt af van hoe diep iets is geïntegreerd.

Gun jezelf het contact met je spirituele zelf , jou Ziel, en maak een afspraak voor online coaching. 

kosten: 90 euro per uur 

Na een coaching gesprek ga je zelf ervaren in jou leven wat het gesprek jou heeft gebracht. Je gaat je eigen inzichten opdoen en leert gaande weg de manier van communiceren met jou Ziel weer te begrijpen. Je gaat er steeds meer op leren vertrouwen en uiteindelijk ook naar te handelen om daadwerkelijk vanuit hart en ziel te kunnen gaan leven.
Een levens veranderende ervaring. Ben jij er klaar voor?


Het eerste kennismakingsgesprek is gratis om even kennis te kunnen maken en te kijken of de klik er is en ik  gevoelsmatig voor jou ook de persoon ben waar jij je prettig bij voelt. 

Je kan me ook vinden op:

Facebook:    Chella Sanders | Facebook
Instagram:   Chella Sanders (@chellasanders) • Instagram-foto's en -video's
YouTube:      (2) Memories of Light - YouTube