Memories of Light, Bergen op Zoom, coach, energetisch, spiritueel, chella sanders, persoonlijke groei, engelen

Coaching bij Memories of Light


We lopen allemaal wel eens tegen dingen aan in het leven waar we ons geen raad mee weten. We kunnen steeds maar weer hetzelfde ervaren en bij iedere ervaring een klein stapje zetten in de goede richting.
De vooruitgang gaat langzaam als je blijft handelen vanuit datgene waar je bekend mee bent.

Coaching is meestal gericht op je mentale lichaam maar je hebt ook nog een spiritueel lichaam. Vanuit dit lichaam wordt je gecoacht bij Memories of Light. Dit houd in dat er ook gekeken wordt naar de spirituele vermogens die er in jou aanwezig zijn. Vaak onbewust van de mogelijkheden die slapend of sluimerend in ons aanwezig zijn en graag zouden willen ontwaken.

In jou spirituele zelf zijn er vele verschillende lagen van bewustzijn. Als je komt voor coaching bij Memories of Light dan wordt je spirituele lichaam actiever.  We gaan je spirituele lichaam bewust bij je leven te betrekken waardoor jou levensenergie beter gaat stromen. Hierdoor wordt ook je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je fysieke lichaam aangeraakt en opgeschoond.

Je leert levenssituaties te bekijken vanuit een ander perspectief waardoor dingen helder voor je worden en je andere keuzes zult gaan maken vanuit begrip en liefde voor jezelf. Dit creëert weer meer zelfvertrouwen.

Bij de bewustwording van een hogere bewustzijnslaag worden dingen helder en kunnen situaties waar je moeite mee had soms als sneeuw voor de zon verdwijnen. Soms heeft het wat meer tijd nodig dat hangt af van hoe diep iets is geïntegreerd.

Gun jezelf het contact met je spirituele zelf of de verdieping van het contact met je spirituele zelf en maak een afspraak. Deze afspraak kan persoonlijk bij mij in mijn praktijk of online.

kosten: 90 euro per uur 


Het eerste kennismakingsgesprek is gratis om even kennis te kunnen maken en te kijken of de klik er is en ik  gevoelsmatig voor jou ook de persoon ben waar jij je prettig bij voelt.
Dit is alleen voor als er in de planning zit om meerdere sessies af te spreken.