medicijnwiel, sjamanen, indianen, healingen , spiritueel, chella sanders, memories of light, bergen op zoom, bewustwording

 

Medicijnwiel healing

Een medicijnwiel healing vindt plaats in de praktijk.

Een medicijnwiel healing brengt jou healing op bepaalde onbewuste stukken en geeft vooral inzicht in jou pad om te gaan.

Het medicijnwiel is een krachtplaats met 4 vlakken. Deze vlakken laten op verschillende manier een verloop zien van de tijd van nu of de toekomst maar ook het verleden. Je kan zien waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat.

Als je contact opneemt met mij voor een medicijnwiel healing dan hebben we even een kort gesprekje over waarom je deze healing zou willen en wat je eruit zou willen halen.

Voordat je komt voor de healing leg ik dit medicijnwiel voor jou op gevoel. Als je hier dan komt dan geef ik uitleg en ga jij ervaren wat er in het medicijnwiel aanwezig is. De meeste mensen voelen heel goed wat er wel of niet moet gaan gebeuren in het medicijnwiel. Wat er in moet komen en wat eruit moet en waarom.
Aan het eind van de sessie is er heel veel gebeurd en veranderd in het medicijnwiel. 

Het Medicijnwiel vertegenwoordigd jou en hoe je in het leven staat op dit moment dus met alles wat je bewust hebt gevoeld en veranderd in het medicijnwiel onder begeleiding , zal het ook zijn invloed hebben op hoe jij in jou leven staat na de healing.

Als je iets persoonlijks hebt dat je graag mee wilt nemen voor in het medicijnwiel dan is dat altijd welkom, het is jouw medicijnwiel en jij bepaalt wat er wel en niet inkomt uiteindelijk.

Je gevoel mag gaan spreken in het medicijnwiel.
Je kan foto's maken van het wiel tijdens de healing zodat je er later nog eens naar terug kan kijken.

Het medicijnwiel word gebruikt door de Indianen.
 Het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is. 

duur: 1 tot 1,5 uur
prijs:  180 euro 

Biotensor, healing, aura, chakra's, chella sanders, bewustwording, spiritueel, memories of light,  bergen op zoom
Biotensor healing

Een biotensor healing kan op afstand gedaan worden of in de praktijk.
Het kan met telefonisch contact of met beeldbellen worden gedaan. 
Ik vind het fijn als er iets van contact is zodat je zelf ook bewust kan worden wat en wanneer het iets met je doet.

Een biotensor kan van alles detecteren in jou energetische systeem.

Bijv. Kan ik met de biotensor bij jou checken of er lifters of haken of energetische koorden aanwezig zijn die allen energie van jou wegnemen. Dit alles kost jou dus energie en als ze zijn verwijderd voelt dit vaak als een opluchting en opschoning. Soms kan het ook even onwennig voelen daar iemand heel lang deel kan zijn geweest van jou energie systeem.
Het is dan ook aan jouw zelf om te bepalen wat je wel of niet weg wilt hebben. Het kan ook in fases gebeuren.
Je hoeveelheid energie kan gemeten worden en aangevult. De werking van je chakra's kan worden nagekeken.
Dit zijn een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is.
Er kan van alles gemeten en aangevuld en of verwijderd worden uit jouw energetische systeem.

Ik gebruik tijdens mijn coachingsessies de biotensor ook vaak om mensen bewust te maken van sommige energieën die ze met zich meedragen en vervolgens leer ik ze zelf om dit op te ruimen zonder biotensor met altijd mooie resultaten.

Als ik je ga behandelen met de biotensor dan zal er meestal een vraag zijn vanuit jou.
Tijdens de behandeling komen er dingen naar voren die altijd eerst met je besproken worden voordat er wel of niet iets mee gedaan wordt.

Bij een biotensor behandeling wordt aan jouw ziel toestemming gevraagd om te mogen meten.
Het kan zijn dat jij zelf toestemming geeft en jou ziel niet. Soms is er dan eerst even iets anders nodig maar als het nee blijft dan houdt het op. De ziel moet toestemming geven.

Tijdens een healing wordt je energetische lichaam (aura en chakra's) opgeschoond. Dit heeft ook effect op andere levensgebieden. Je mentale, emotionele en fysieke lichaam.
Energetische belemmeringen en/of blokkades kunnen worden opgeheven waardoor jou levensenergie weer beter gaat doorstromen.

Duur: 45 minuten waarvan ongeveer 30  
            minuten behandeling
prijs:   60 euro