Kennismaken

Hallo,

Wat fijn dat je me beter wilt leren kennen!
Mijn naam is Chella Sanders, ik ben geboren in Heemskerk Noord-Holland en ben daar opgegroeid. 
Ik heb een Nederlandse vader en een Arubaanse moeder.

In Nederland heb ik een opleiding gevolgd voor A-verpleegkundige en met deze opleiding ben ik naar Aruba gegaan (1994) om daar in het ziekenhuis te werken.

Ik heb daar 4,5 jaar gewoond en gewerkt.

Het is fijn om te ervaren waar je roots liggen. Ondanks dat ik maar 4,5 jaar op Aruba gewoond heb heb ik er zoveel ervaren en met me mee genomen en hier in Nederland kunnen toepassen.

Een mooi en ook wel bekend voorbeeld hiervan is het altijd zo gehaast en druk zijn in Nederland.
Je kan niet anders dan rustiger aan doen in Aruba en dat is wel iets dat bij me hoort, die rust en handelen vanuit rust. 
In Aruba ben ik ook in contact gekomen met het spirituele op vele verschillende manieren. Ik ben in aanraking gekomen met Reiki en heb me daar hier in Nederland ook verder in ontwikkeld.

Ook in Aruba heb ik contact gemaakt met de engelen en in Nederland met name tijdens mijn Reiki Master opleiding zijn de engelen veel meer naar voren gekomen.

Mijn focus is dan ook meer gaan verschuiven naar het werken met engelen en (goddelijk) bewustzijn dan energetische behandelingen. Ik heb ondertussen ervaren dat bewustwording vanzelf zorgt voor een energetische verandering en dus een energetische behandeling vaak niet meer nodig is.
Desondanks kan het voorkomen dat het toch de voorkeur geniet om een energetische behandeling te geven.

Het verpleegkundige zijn en het spirituele zijn altijd samen in mijn volwassen leven aanwezig geweest. Het zijn 2 delen in mij die er beiden mogen zijn. De verpleegkundige heeft te maken met het zorgzame deel in mij en het spirituele heeft te maken met wie ik werkelijk ben handelend vanuit mijn ziel. In mijn eigen praktijk kunnen deze beide delen aanwezig zijn als een geheel, het is dan ook geen werk meer maar het is gewoon wie ik ben.

Dit is dan ook waar ik mensen in ondersteun. Je ziel is een geheel en niet allemaal losse stukjes.
We zien onszelf als afgescheiden van anderen, we willen bepaalde mensen of situaties niet in ons leven. Je bent maar een heel klein stukje in een groot geheel dus wat voor invloed zou jou stem nou hebben. Hoe belangrijk ben je nu eigenlijk. Wij mensen cijferen ons graag weg en hebben veel te weinig waardering voor wie we zijn. We (h)erkennen onszelf niet in de ander.

Zodra je jezelf en je leven gaat bekijken vanuit jou hoger bewustzijn dan krijg je ineens een heel ander beeld.
In het bewustzijn is alles met elkaar verbonden en kan je niet zeggen dat wil ik niet, je kan wel je grenzen aangeven. Bewust worden vanuit liefde in plaats van angst geeft een heel andere ervaring van alles wat zich in je leven aandient.

Angst ontstaat uit onbegrip. Voorheen was het niet mogelijk om dat onbegrip los te laten dus we moesten allemaal leven vanuit een basis van onbegrip. Nu is er een hoger bewustzijn binnen gekomen, onze volgende stap in de evolutie van ons mens zijn. 

Doordat dit hoger bewustzijn nu toegankelijk is voor ons hebben we ook de kans om die basis die er in ons is van onbegrip. Die basis waarop we ons leven hebben gebaseerd, deze basis kan nu begrepen worden en vanuit liefde (een open hart) benaderd worden. Een liefde voor jezelf en je medemens. Leven vanuit deze nieuwe basis, jou ziel die geen gescheidenheid meer kent, geeft je vele mooie nieuwe mogelijkheden.

Des te meer je je ziel toestaat en gaat leven en handelen vanuit jou bewuste ziel des te meer nare ervaringen gaan vervagen, ze hebben geen houvast meer. Alle emoties die daar mee samenhangen die zijn er dan niet meer. Er komt veel meer ruimte voor blijdschap en vreugde voor vrede en harmonie en liefde in en voor jezelf en dat is ook wat jij uitstraalt naar buiten en terug krijgt van degene die het kunnen ontvangen.

Dit alles is waar iedereen doorheen mag gaan op dit moment. Ook ik ben hier doorheen gegaan en moest door die basis van onbegrip en angst om met andere ogen te leren kijken naar wie ik nou eigenlijk werkelijk ben.

Nou ik kan je vertellen dat wat ik nu doe en waar ik me bewust van ben wat ik hier op aarde mag brengen en hoe ik dat doe, dat had ik nooit van mijn leven kunnen bedenken.
Ik sta iedere dag nog steeds verbaasd van mezelf. 
Ik was laatst naar muziek aan het luisteren en ik voelde de muziek, de tonen door mijn ruggengraat heen gaan. Dat was heel bijzonder.

Als ik contact heb met iemand dan heb ik ook contact met iemand zijn ziel waardoor ik onbewust weet hoe het contact is met iemands ziel. Al mijn zintuigen werken hierin mee en via mijn diepste gevoel geven ze allemaal een indruk van hoe het ervoor staat en maakt mij bewust van wat er gaande is ( als een soort scan)Het is niet iets wat ik altijd kan uiten maar ik kan wel jou gevoel en gedachten vertalen naar hoe je iets op de juiste manier vanuit jou ziel kan interpreteren. De energie van jou ziel hoort door je heen te stromen maar waar we aan dingen vast houden daar stroomt het niet meer.
Ik help je dus door middel van het contact vanuit mijn hogere bewustzijn met jou ziel om jou levens energie weer te laten stromen en om deze stroom zelf op te kunnen wekken en er te laten zijn. Je leert gaande weg om zelf met andere ogen naar jezelf te kijken.

Het is zo ontzettend mooi om te zien hoe je mensen kan raken en dan de verandering te zien waar ze doorheen gaan.
Aangezien het onbekend terrein is waar je doorheen gaat is het fijn om iemand te hebben die je daarin begeleid zodat als je tegen angstige dingen of onbegrip aanloopt dit ook met andere ogen bekeken kan worden zodat de ervaring niet meer angstig voelt, zodat je kan gaan leren vertrouwen op al jou goede en slechte ervaringen die eigenlijk niet goed of slecht zijn maar gewoon een ervaring. Iemand die de weg weet doordat ze er zelf doorheen zijn gegaan, als een soort van gids.
Ieder heeft zijn eigen pad om te gaan. Niets wat je tot nu toe hebt gedaan of hebt meegemaakt is voor niets geweest, het heeft jou je eigen unieke zelf laten zien. Het is als een hele grote puzzel maar omdat je denkt dat jezelf een puzzel stukje bent kan je niet zien waar je hoort te liggen.
Als je jezelf bekijkt als degene die de puzzel legt dan kijk je op een andere manier naar jou leven en dan ineens zie je hoe alle puzzel stukjes in elkaar kunnen vallen.

Als de hele puzzel af is dan is jou ziel weer als een geheel en dan kan je zien wat voor prachtig wezen je bent.

En dan weet je ook dat je nooit afgescheiden bent geweest van jezelf maar dat je alleen wat er was niet begreep.

Dank je wel voor je aandacht en mocht je me nog beter willen leren kennen dan kan je de verhalen op mijn blog lezen, zo krijg je een indruk van hoe ik in het leven sta. 

Wie weet kan ik daarna eens kennismaken met jou.
Je bent welkom!

Met vriendelijke groet,

Chella Sanders


 

“Ik val als CAT- collectief
therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

Chella Sanders, Bergen op zoom, Memories of light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, sjamanisme, Reiki
Chella Sanders, Bergen op Zoom, Memories of Light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, Reiki, Sjamanisme