Memories of Light, Bergen op Zoom, coach, energetisch, spiritueel, chella sanders, persoonlijke groei, engelen
chella sanders, bergen op zoom, coach, energetisch therapeut, engelen, ziel, memories of light, bewustzijn, spiritueel, reiki

Kennismaken

Hallo,

Ik ben Chella Sanders, moeder van 3 kinderen, ik ben 50 jaar oud
De nieuwe tijd is gekomen en net als ieder ander heb ik ook de overstap gemaakt van oud naar nieuw.
Wat is die nieuwe tijd dan?

De energie van ons en hoe we die energie gebruiken is veranderd.
Voorheen leefden we met name vanuit ons hoofd. Over alles moest eerst diep nagedacht worden voordat er beslissingen genomen worden.
Op dit moment en al enige tijd wordt de energie van het hart meer ondersteund. We gaan nu dus meer leven vanuit het hart.
Het hoofd , het denken krijgt een andere functie. Het wordt ondersteunend aan het hart.
Wat we werkelijk graag willen en wat we werkelijk diep van binnen zijn dat is waar aandacht aan gegeven mag worden. Dat is hetgene dat vanuit onze ziel ondersteund wordt en dat is hetgene dat ook door onze hersenen ondersteund mag worden.

Echter wat we echt graag willen zijn dingen waarvan onze gedachten vaak zeggen.....droom maar lekker verder want dit is nooit haalbaar in dit leven. In dit systeem, deze maatschappij.

Onze gedachten zitten vast in vele verschillende patronen en in die patronen is geen ruimte voor het volgen van je hart.

Echter is alles nu precies andersom.
Als je je alleen al voorneemt om vanuit hart en ziel te gaan leven dan ontstaat er ruimte voor je en op een onverwachte manier zullen dingen gaan veranderen voor je. Over sommige dingen heb je nog enige controle en over andere dingen helemaal niet.

Als gewoonte dieren houden we niet van veranderingen, maar met de nodige begeleiding om je te ondersteunen in het zien van andere perspectieven en je te helpen begrijpen wat er gebeurd tijdens al deze veranderingen, kom je er een stuk makkelijker doorheen.
Dit is een tijd waarop we elkaar dienen te ondersteunen in de veranderingen en elkaar helpen te begrijpen.

Je spirituele zelf helpt je om een brug te slaan vanuit leven vanuit je verstand naar leven vanuit je hart. Het leven is niet bedoeld om te struggelen. Het leven is bedoeld om van te genieten en in vrede en harmonie met onszelf en anderen te zijn en van daaruit te creëren.

Ik heb begin 2022 de stap genomen om vanuit werkverband weer voor mezelf te gaan beginnen.
Ik had dit al eens eerder gedaan dus ik wist hoe het in zijn werk gaat maar ja de energie is veranderd dus alles leek wel te zijn veranderd en ik moest dingen opnieuw gaan bekijken. Deze keer volledig vanuit mijn hart gaan werken, vanuit wie ik ben en wat ik het beste kan. Hetgene dat mij uniek maakt.Met vriendelijke groet,

Chella Sanders


 

“Ik val als CAT- collectief
therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

Chella Sanders, Bergen op zoom, Memories of light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, sjamanisme, Reiki
Chella Sanders, Bergen op Zoom, Memories of Light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, Reiki, Sjamanisme