Memories of Light, Bergen op Zoom, coach, energetisch, spiritueel, chella sanders, persoonlijke groei, engelen

Welkom

Fijn dat je even komt kennismaken met mij!
Mijn naam is Chella Sanders.
Ik ben een moeder van 3 kinderen, ik ben 50 jaar oud en woon in Bergen op Zoom.
Ik ben momenteel werkzaam als coach/energetisch therapeut, medewerker bloedafname en verpleegkundige in de vaccinatiezorg.
Ik ben vanaf 1997 begonnen met Reiki en ben in 2011 Reiki Master geworden. Ik heb allerlei sjamanistische cursussen gedaan en met gidsen en engelen leren werken dit alles is uiteindelijk samengekomen in mijn eigen praktijk.

Ik ben in 2022 mijn eigen praktijk begonnen omdat ik sterk voelde dat ik dat moest doen.
Ik had van 2011 tot 2016 ook een eigen praktijk maar i.v.m. een scheiding ben ik toen met alles gestopt. Na vele nieuwe inzichten en ervaringen kwam die liefde voor spiritualiteit weer helemaal naar voren.

Ik heb er dus in 2022 weer voor gekozen om mijn hart te gaan volgen en te gaan luisteren naar wat mijn hart en ziel mij aangeven, ongeacht of het logisch of verstandig lijkt om te gaan doen maar het moet wel veilig voelen en veilig zijn.
Je hart is meestal niet logisch. 

Dit is dan ook waar ik mensen in coach. 
Leven vanuit hart en ziel is wat je leven zoveel makkelijker en lichter maakt. 
Ik help je om het leven te leren begrijpen vanuit je spirituele zelf.
Als je weet hoe jij in elkaar zit en je weet hoe het leven op jou reageert en waarom dan is het een stuk makkelijker om je door het leven heen te bewegen. 

Je gaat leren om de communicatie die je hebt met jezelf te doorzien en aan te passen aan wat jij nodig hebt waarbij resultaten soms vrij snel of zelfs direct te ervaren zijn. 
Als je jezelf begrijpt vanuit je spirituele zelf en dit deel van jou toestaat in je leven dan wordt je rustiger, je wordt steeds minder getriggert, je krijgt door nieuwe ervaringen steeds meer vertrouwen in jezelf en de stappen die je zet en beslissingen die je neemt.
Je zal meer liefde voelen voor alles dat je bent en gaan ervaren en je zal dingen makkelijker gaan accepteren, je zal dus minder stress in je leven gaan ervaren en meer plezier en rust en ruimte voor jezelf gaan ervaren.

De manier zoals we zijn opgegroeid en zoals de wereld op dit moment is ingericht maakt dat we allemaal vinden dat we heel hard moeten werken om gelukkig te kunnen zijn of om het leven te hebben wat we graag willen.
We moeten onszelf vooral veel opofferen waarbij we continu gestrest zijn en de een na de ander thuis komt met een burn out.

Niets van wat hier boven staat is minder waar. Het klopt allemaal maar vanuit spiritueel oogpunt gezien betekend het iets totaal anders.
Het hard moeten werken heeft ermee te maken dat we mogen gaan leren om onze ziel meer toe te staan. We zijn vergeten hoe onze ziel toe te staan en ons hart open te stellen. We leven vanuit ons hoofd en niet vanuit ons hart. Die overstap is voor vele mensen lastig omdat we zo gewend zijn dat ons verstand de leiding heeft. Degene die opgeofferd wordt is het Ego en dat is niet moeilijk zodra je het verschil hebt ervaren tussen je ziel en je ego. Het ego mag los gaan laten maar heeft daar wat moeite mee.

Je ziet dus dat de innerlijke kennis wel aanwezig is om een gelukkig leven te leiden alleen geïnterpreteerd door het ego en niet de ziel hebben we een leven gecreëerd van veel stress hard werken en opoffering terwijl het leven is gecreëerd om lief te hebben en te genieten en jezelf op een fijne en prettige manier te kunnen ontdekken en voortbewegen. We mogen genieten van het leven vanuit een ontspannen staat van zijn. We mogen nieuwsgierig zijn en kijken wat daaruit voort gaat vloeien. We mogen vertrouwen op wat het leven ons brengt en we mogen met plezier ons leven leven, samen of alleen.

Ik kan zo blij worden en trots zijn als er een kwartje valt en mensen ineens begrijpen dat dingen heel makkelijk kunnen zijn puur door bewust te zijn geworden door weten en ervaren.
Het is altijd erg mooi om te zien dat ze zelf weten hoe ze de deur kunnen openen met de juiste sleutel.

Sinds ik de keus heb gemaakt voor mijn eigen praktijk en vanuit mijn hart te gaan leven is er veel gebeurd in mijn leven.
Veel nieuwe en leuke dingen maar ook spannend en moeilijk. Maar de moeilijke en spannende momenten waren veel gemakkelijker om doorheen te gaan omdat ik vertrouwen heb in mezelf en wat ik doe en omdat ik weet dat als je er doorheen bent gegaan er dingen ten goede veranderen. Volledig achter een keus van jezelf durven te gaan staan ongeacht wat de omgeving daar wel of niet van vind omdat velen vinden dat je een verkeerde keus maakt. Vanuit je hart een keus maken is voor jou echter nooit een verkeerde keus hoe onlogisch het ook lijkt voor een ander. Dat is het voor jou niet.

Als jij gaat leven vanuit je hart en dus andere keuzes gaat maken dan beïnvloed je hiermee het leven van anderen. Je wordt gezien en gehoord door gewoon jezelf te zijn en er voor jezelf te zijn.

Sta jij ervoor open om je hart te laten spreken en de wereld een beetje mooier te maken?
Je bent Welkom!


Met vriendelijke groet,

Chella Sanders
 

Je kan me ook vinden op:

Facebook:    Chella Sanders | Facebook
Instagram:   Chella Sanders (@chellasanders) • Instagram-foto's en -video's
YouTube:      (2) Memories of Light - YouTube 
 

“Ik val als CAT- collectief
therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

Chella Sanders, Bergen op zoom, Memories of light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, sjamanisme, Reiki
Chella Sanders, Bergen op Zoom, Memories of Light, complementaire zorg, alternatieve behandeling, engelen, Reiki, Sjamanisme