Memories of Light, Bergen op Zoom, coach, energetisch, spiritueel, chella sanders, persoonlijke groei, engelen

Stap in de beste versie van jezelf , 

je universele zelf 


Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer in jou zit. Ergens weet je dat er meer is. Ergens weet je dat er veel meer is dan het leven dat je nu leidt. 

Je weet dat je veel meer kan dan dat je nu doet.
Je weet alleen niet wat en hoe je het kan bereiken.
Misschien ben je geïnteresseerd in de spirituele kant van het leven of ben je gelovig.

Ook kan het zijn dat je al een Masterschap hebt gevolgd van yoga of Reiki of iets anders dan is dit een prachtige aanvulling om nog veel dieper in jezelf te zakken. Een Masterschap van iets laat zien dat je iets in jou als een Master beheerst. Het is een deel van jou. Wel een belangrijk deel die jou richting geeft maar nog steeds een deel van jou universele zelf, van jou ziel.
In dit Masterschap, leer je jou universele zelf te beheersen. Alles dat jij bent te omarmen, donker en licht. Ying en Yang te zijn, volledig vertrouwd en in balans met alles dat je bent, binnen in je en buiten jou.

Iedereen kan in dit Masterschap stappen.
Je leert meester over jezelf te zijn. Je leert te herkennen en erkennen wie je ten diepste bent. Je maakt kennis met jou universele zelf en leert vanuit hier te leven.

wat brengt het je:


- Kennis en begrip over jezelf, je     
  denkpatroon en acties

- kennis over energie en hoe deze te 
  kunnen voelen en onderscheiden.

- Je leert je 6de zintuig te gebruiken

- je leert samenwerken en je wordt steeds   
 meer vreugde, voelt steeds meer vrede   
 en begrip en liefde voor jezelf

- zelfverzekerdheid

- kennismaking met jou unieke zelf en hoe  
  hiermee om te gaan

- het leren herkennen en omgaan met jou 
  talenten
  Je bent een magisch wezen en je mag dit   
  weer gaan zien, voelen en ervaren

- Het traject brengt heling, een diep begrip 
  van de mensheid en werken met de 
  natuur, elementen, engelen en   
  opgestegen meesters, goden en godinnen,
  je goddelijke zelf.

- je leert hoe je goed af te stemmen op de 
  hartfrequentie van een ander of de 
  mensen om je heen zodat jullie elkaar zo 
  goed mogelijk kunnen begrijpen.

- je maakt kennis met vele zielsdelen je   
  leert ze weer te accepteren en omarmen 
  en je leert jezelf te vergeven

- je leert en ervaart verschillende niveaus van 
  bewustzijn en hoe je je in de verschillende velden van 
  bewustzijn kan bewegen.

Hoe ziet het trainingstraject eruit:


Vooralsnog zijn het 1 op1 coachingssessies
Dit kan 1 op 1 in de praktijk maar het kan ook volledig online. Net wat je voorkeur is.

Wat kan je verwachten:
Het is een pittig traject. Je zal door vele dingen heen gaan. Vorige levens, karmische stukken, familie karma, onbewuste creaties waar jij een aandeel in hebt gehad. Zielsdelen die weer terug mogen komen omdat ze door trauma afgescheiden zijn.

Je leert te vertrouwen op je gevoel samen met je denken. Alle bescherming die er was mag er af. Je ziel mag weer vrij zijn, geheeld en als 1 geheel zijn. Je hoeft je niet meer verscheurd of verloren etc. te voelen. De negativiteit gaat ervan af en er komt veel positiviteit voor in de plaats.

Ik voel terwijl ik in gesprek met jou ben waar jou levensenergie niet stroomt. Samen gaan we uitvinden waar het slot van de deur is en hoe de sleutel erin te stoppen. Waar mag je je bewust van worden en vanuit welk perspectief mag jij gaan ervaren.
Het vraagt van jou openheid en eerlijkheid. wees zo transparant mogelijk. Niet voor mij maar voor jezelf en je eigen groei.

Hoe lang het traject duurt kan ik van te voren niet inschatten. Het is aan jou hoe snel je dingen oppakt en wat je al eerder in dit leven hebt gedaan en bewust van geworden bent. Dat hoeft echt niet perse te maken te hebben met spiritualiteit. soms kan spirituele groei zelfs ook in de weg zitten.

Het traject is iedere keer een sessie afspreken.

Hoeveel tijd je nodig hebt om dingen te laten bezinken verschilt per persoon.
 De eerste keer zal het misschien een langere sessie zijn van bijv. 2 uren en dan een maand niet. Het hangt van jou af wat jij voelt dat jij nodig hebt, samen zullen we dan kijken of dat dan ook hetgene is wat je werkelijk nodig hebt.

Je leert verantwoordelijk te zijn voor jou creaties en daarmee ook voor jou eigen leertraject. Voel wat je nodig hebt. Je wordt geleid vertrouw daarop. En natuurlijk ben ik er samen met jou om jou traject in goede banen te leiden.

Een persoonlijke sessie heeft meestal veel impact en moet echt even een tijdje indalen.

Een sessie van 1 uur kost 90 euro
Na de eerste sessie kan je 5 sessies bestellen waarvan de 5de gratis is.

Voor 5 sessies betaal je dan 360 euro

Sessies zijn online wil je echter 1 op 1 persoonlijke sessies dan kan dit bij jou thuis
 of op een andere door jou uitgekozen locatie. Er komen 
dan reiskosten bij.

Wil je je aanmelden of heb je vragen neem dan contact op

Ik vind het prachtig werk om te doen, het is zo mooi om mensen weer in hun kracht te zien komen. Het gevoel dat er komt als je iemand ziet opbloeien als ze aan het opruimen gaan van alle gehechtheden, trauma's, overtuigingen etc. en als het opgeruimd is hoe ze dan anders in de wereld staan dat gevoel is niet te beschrijven, het is prachtig.

Het leven zelf heeft mij dit traject laten gaan en ik ben onderweg vele obstakels tegen gekomen, ik heb vele doodlopende wegen bewandeld
Door er zelf zo doorheen gegaan te zijn weet ik waar de pijnpunten zitten en hoe je hier makkelijker doorheen kan gaan. Ik had graag gewild dat toen ik hier doorheen ging er iemand was die me hierbij had geholpen want dan had alles veel soepeler verlopen. Daarom heb ik de keus gemaakt om ander in dit proces te ondersteunen.

Door dit traject onder begeleiding te gaan hoef je niet te lang door te lopen op uiteindelijk doodlopende afslagen. Dingen kunnen sneller gecorrigeerd worden waardoor de stroming die op gang komt niet steeds hoeft te stagneren. Het is een pittig traject maar het is het meer dan waard als je ziet wat je ervoor terug krijgt. Je doet het samen met mij, het is oke.

Je leert hoe je t.z.t. zelf ,in liefde en compassie, alles kan opruimen wat je je hele leven met je hebt meegdragen, diep verstopt in jezelf en karma wat er in je familie aanwezig is op te lossen.
Traumatische gebeurtenissen, hoe klein ook, die continu weer in vele verschillende vormen de kop opsteken gedurende jou leven die worden nu echt gezien voor wat ze zijn en worden omgezet in een kracht i.p.v. iets wat je steeds tegenwerkt of angst geeft om je stappen te zetten.
Je bouwt een nieuwe stevige basis in jezelf zodat iedere stap die je zet vanuit liefde en vertrouwen gezet kan worden. Deuren zullen voor je open gaan en je zal prachtige nieuwe dingen over jezelf te weten komen en in je leven gaan toepassen.

 

Je kan me ook vinden op:

Facebook:    Chella Sanders | Facebook
Instagram:   Chella Sanders (@chellasanders) • Instagram-foto's en -video's
YouTube:      (2) Memories of Light - YouTube