Visie

Je ziel toestaan,

Ieder mens heeft een ziel. 
Je ziel is opgesplitst in vele verschillende zieldelen. Door deze verschillende zieldelen kunnen we onszelf op vele verschillende manieren leren kennen. We spelen in dit leven al vele verschillende rollen en alle rollen die we spelen worden ook weer aan ons gespiegeld zodat we die rollen op vele verschillende manieren kunnen ervaren. Dit is een prachtige manier van kunnen ontdekken wie we in werkelijkheid zijn.

We zijn echter vergeten dat we niet allemaal verschillende rollen zijn of dat alles buiten ons niet los van ons staat. Dat we wel degelijk invloed hebben op wat er in de wereld gebeurd.
We hebben ons gescheiden van onszelf en dat is ook waar we in geloven, in gescheidenheid, we willen ons zoveel mogelijk in hokjes stoppen.
Er zijn steeds meer mensen die niet meer geloven in gescheidenheid maar blijven innerlijk toch vanuit scheiding denken en handelen.

De tijd is nu gekomen om die gescheidenheid in ons los te laten en volop te gaan beseffen wie we zijn in onze heelheid. Het is tijd om onze zieldelen te laten samenwerken en elkaar te laten ondersteunen i.p.v. elkaar dwars te zitten of tegen te werken of te negeren.
Des te meer zieldelen samenwerken in jou des te meer jou ziel hier in vrede en harmonie aanwezig kan zijn.

Alles wat ik hier aanbied is er om je te ondersteunen bij het weer kunnen ervaren van jouw volledige ziel, je ziel als één geheel. Ik ben er om jou te ondersteunen om de juiste manier te ontdekken hoe je verschillende zieldelen met jou communiceren. Je weer bewust te helpen worden van kwaliteiten die sluimerend in jou aanwezig zijn.

Jouw ziel is zeer omvangrijk en herbergt ontzettend veel in zich. Jouw ziel mag hier volledig voeten aan de grond zetten door je weer te herinneren wie je  werkelijk bent zodat jij op aarde brengt wat er werkelijk nodig is om het bewustzijn hier op aarde te verhogen. Je mag je weer beseffen dat je een creator bent en bewust gaan co-creëren met andere creators vanuit je goddelijke zelf.