Wie ben ik

 

Mijn naam is Chella Sanders en ik ben geboren in Heemskerk Noord Holland in 1972.

Ik ben het zusje van een blind geworden broer, net na zijn te vroege geboorte.

Ik ben geboren uit een Arubaanse moeder en een Nederlandse vader.

Ik  begon met 16 jaar met de inservice opleiding voor verpleegkundige.

De gezondheidszorg en wetenschap zijn hiermee bekend terein. Heb ook op onderzoeksgebied gewerkt als verpleegkundige. In het ziekenhuis gewerkt op diverse afdelingen en het verpleeghuis. Bij de farmaceutische industrie en als voedingsassistente, projectverpleegkundige, praktijkondersteuner bij huisartsen en bloedafname.

Ook ben ik bekend met multilevel marketing voor FLP.

 

Astrologie was begin mijn  twintiger jaren wel interessant en de hypnoseshows van Rasti Rostelli.

In 1994 ben ik in aruba gaan wonen en werken en daar kwam ik in aanraking met helderziendheid, geesten en bijgeloof en bezetenheid. Reiki kwam op mijn pad, Feng Shui en Universele Levensenergie en dit veranderde mijn leven in een ommekeer.

Ik heb op Aruba bij een surinaamse Reiki Master mijn Reiki 1 cursus gedaan na een aantal behandelingen eerst te hebben gedaan.

Ik begreep er niets van en voelde zelf ook weinig maar toch had het mijn interesse. 

In 1999 weer terug gegaan naar Nederland, nu in het zuidwesten van het land.

In 2003 Reiki 2 gedaan en in 2011 mocht ik mezelf Reiki Master noemen.

 

Ondertussen nog bekend geworden met sjamanisme, vorige levens, gidsenwerk, elementen. Gaande weg door de jaren heen ben ik steeds gevoeliger geworden. Op een dag voelde ik zelfs toen ik muziek op had staan de muzieknoten door mijn ruggegraad gaan. 

Ik werk ook met engelen, opgestegen meesters, de goddelijke bron. Ben bekend met de nulpuntsenergie.

Ben bekend met verschillende religies, goden en godinnen en sta altijd open om meer te leren.

Ik heb 5 jaar mijn eigen praktijk gehad, HOPE Healing of Personal Energy een praktijk voor spirituele groei. Ik ben in 2016 gestopt i.v.m. mijn scheiding.

 

In 2022 op een andere manier weer gestart met Memories of Light en gaande weg een nieuwe weg daarin aan het vinden.

Ik heb 3 prachtige kinderen.

In 2022 ben ik in aanraking gekomen met Afrika en ging er online een deur open voor mij om kennis te maken met vele soorten mensen uit veel verschillende afrikaanse landen. Ik maakte kennis met verschillende geloven en hoe mensen aankijken tegen spiritualiteit, hoe ze sociaal zijn en hoe ze technologie ervaren en kijken naar m.n. europa.  Ervaren dat ze een totale andere manier van denken hebben en naar dingen kijken. Een hele verademing soms. Zelf ook naar Gambia gegaan in 2023 en ondertussen verloofd met een Gambiaan en hij is een verrijking van mijn leven. 

 

Ik heb mijn eigen moeilijke tijden gehad waardoor andere dingen op een lager pitje kwamen te staan, ik weet dat geconfronteerd worden met bepaalde dingen niet prettig is. De waarheid onder ogen komen is niet altijd gemakkelijk. Maar ik weet ook wat de resultaten zijn als je die confrontaties wel aangaat vanuit liefde voor jezelf . Ik had graag gewild dat ik de adviezen die ik jou nu kan geven op je pad naar zelfbewustwording, dat ik iemand had gehad om mij daar mee te helpen en richting in te geven. Ik had iemand willen hebben zoals ik. En nu heb ik die ik die ik altijd zocht gevonden. En kan ik zijn wie ik ben en altijd al heb willen zijn. 

Er zijn zoveel verschillende invals hoeken waarin je mensen kunt bereiken. Het hoeft niet via het spirituele of via de gezondheid. Ieder persoon heeft zijn eigen interesses en soort werk en hobbies of manier van geloven. Het is allemaal oke uiteindelijk leiden alle wegen dezelfde kant op. Ook al ga je helemaal de verkeerde kant op uiteindelijk kom je altijd terug bij de onvoorwaardelijke liefde van jou ziel en daarvoor hoef je niet dood, je hoeft je plek in de hemel niet te verdienen. Jij bent de hemel, jou ziel mag hier zijn in jou lichaam.